Jul 9, 2011

Topánky nie sú len tak!

Dnešné ráno. Pokračovalo v duchu včerajšieho, t.j. hľadania balerínok na nete. Prosím nechápte ma zle, nie je to prvá vec, na ktorú ráno pomyslím, ale nejako to samo prišlo. A ako povedal môj muž po tom, ako ma hladkal a ja, hľadiac na monitor som namosúrene krútila hlavou, že Slováci vyrobili ďalšiu trápnu paródiu (rozumej krásne topánky od Vivienne Westwood), skonštatoval situáciu slovami: „to ženy ako vidia topánky, na nič iné nereagujú“. Možno to malo byť znamenie, že ráno treba myslieť na všetky iné veci okrem topánok, ale dá sa tomu vždy zabrániť?

Toto sú ony. Nádherný skvost. Vzhľadom na meno a materiál (na počudovanie plast) cenovo v norme. Toto je však iba falzifikát. Tento týždeň sme s Denisou videli, ako ich mala iná žena na nohách a napriek tomu, že bola (prepáčte) zjavom úplne nevýrazná, tie topánky bili do očí tak, že sme len mlčky hľadeli a vychutnávali si ich potichu. Neskôr sme sa samozrejme rozplývali i nahlas.

Ak chcete vedieť, či dávate peniaze za naozajstnú znku alebo len výmysel, mali by ste si v prípade topánok od Vivienne všimnúť dve veci. Prvou je podrážka, kde je vytlačený text Vivienne Westwood for Melissa a potom i malé žezlo (jej znak), ktoré vystupuje z plastu a zväčša ho nájdete na bočnej strane topánok.

V prípade iných značiek je to tiež špecifické, ale o tých sa mi teraz nechce písať, je čas vstať z postele :) Vivienne je skrátka žena s veľkým Ž a dnes ju týmto pozdravujem.

Možno si pomyslíte, že to sú také čačky pre mačky. Ale to je občas každá z nás, nie? Myslím, že väčšina mužov to len potvrdí. Majte dnes krásny deň, v duchu Vivienne odporúčam predvádzací, počasie nám praje :)

9 comments:

  1. Tak tieto topánky od VW zbožňujem, myslím,že v tomto prípade by som zhrešila aj falzifikátom pokiaľ by som v nich neprišla o nohy :)

    ReplyDelete
  2. https://newcrackkey.com/revo-uninstaller-pro-crack/
    Revo Uninstaller pro 4.4.5 crack is an ingenious removal system them source user to removal redundant organize or remove successfully unpleasant estimate institute on user Macintosh.

    ReplyDelete
  3. Fraps Crack can exist a winning instrument which tiring pro your revealing structure cost with criterion of action.
    https://freeforfile.com/fraps-crack-2022/

    ReplyDelete
  4. Create message. Keep posting this kind of information on your blog.
    I am very impressed with your site.
    Hi, you've done a great job. I will definitely dig in and personally recommend it to my friends.
    I am sure they will find this site useful.
    freemake video converter crack
    ashampoo burning studio crack
    avast premier crack
    dbschema crack

    ReplyDelete
  5. This is my lucky chance to call a friend because I see important information shared on your site.
    It's a good idea to read the blog posts.
    Thank you very much for thinking of readeI saw your writing skills. Your writing skills are amazing.
    I also really like your ability to write. Your writing skills have given me a lot of perspective on this subject. I think you're an old blogger.
    4k stogram crack
    daemon tools pro crack
    iobit smart defrag crack
    adwcleaner crack

    ReplyDelete
  6. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot.
    it Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very
    is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
    written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it. It Is very Wounder Full Post
    typing master crack
    typing master crack
    typing master crack
    typing master crack
    typing master crack

    ReplyDelete