Jul 24, 2012

Rýchlosť svetla..

Svetlo sa veru šírilo rýchlo.. Naprv svetlé správy o mojej existenčnej, rozumej pracovnej budúcnosti , potom dve dávky slnenia sa na Rosničke, po ktorých muž skonštatoval, že "Láska, opálenie nie je spálenie", potom napätie a lúčenie sa s ľuďmi mne premilými až až, zrazu šup do trojdňovej nočnej mory písania diplomovej práce (áno, viem, už nikdy viac nechcem zažiť v takejto skratke),v štyridsiatkach horúčavách (áno, presne tie najotrasnejšie), spláchnutie úspešného uploadu  neskontrolovanej práce o sedem minút dvanásť oslávené s tými správnymi ľuďmi a správnym spôsobom, zobudenie sa v cudzom byte, nevyspatosť a hneď šup a rup nová práca. Dosť sa toho dá stihnúť za týždeň a pol, musím povedať. Až človek nevládze písať, resp. nestíha, či možno by aj stihol, keby mal o čom, ale keďže sa nedalo v hlave upratať zo dňa na deň a proces pokračuje, iste chápete. (zn. Nezastavujem! Máme zpoždění!!!)

Bilancia obdobia aspoň v skratke teda:
Nevyspatosť pretrváva, keďže práca nie je len taká obyčajná práca a slečna je perfekcionistka.
Čokoláda je naďalej fajn, aj keď sa k nej nedostávam každý deň (v práci, inde samozrejme ako obvykle:).
Pásikované čierno-biele šaty po zem, ktoré sú ideálne na leto ale nie do práce pribudli do šatníka, ale to je jedno, hlavne, že sú a slečna ich má na očiach.
Nájdenie vysnívaného páru okuliarov, o ktorých som nevedela, ako majú vyzerať. Zistila som náhle v predraženej Eurovea a muž našiel na internete takmer o polovicu lacnejšie. Vysokohorská prirážka i v Podunajských nížinách, čo si budeme rozprávať, nemusíme. Ale teším sa z nich. Vlastne i z plaviek a sukne a tenkého saka. Ďalšie reštaurácie preskúmané, o tých čoskoro, ďalšia méta príde taktiež čoskoro. Už len nech sa stíham vídať aspoň s Vami všetkými. To musíme nejako vymyslieť. Dovtedy zatiaľ, aspoň na neformálnu ukážku, dovoľte mi s Vami zdieľať náznak leta, ktoré sa udialo počas tých zopár rušných týždňov. 
Náznak neupravený, 
nárazový, akuálny. But In time in the meantime. 

A koniec. Nateraz.
Objímam Vás.




No comments:

Post a Comment